Zondag 29 juli: Wisseldag

Gisterenavond heerlijk gedineerd met m’n bovenbuurtjes (haha, ze staan met hun tent een terras hoger) Joost en Linda. Het volgende werd op ons tafeltje van 40 bij 40 cm uitgeserveerd: vier verschillende soorten wildvlees in Jägermeister-marinade, geroosterd brood met een tomaatje en een teentje knoflook, bakkeljau, mosselen, vier soorten harde worst, bloedworst, een cheesecake, een geweldige mangosalade, sorbetijs, een live optreden van de plaatselijke tenor (díe werd overigens niet uitgeserveerd, red.) en als hoogtepunt het toetje van Joost: een schaaltje ongepelde pinda’s met een glaasje likeur als toetje. Die ongepelde pinda’s moet je meenemen naar Amersfoort, rood en wit verven, aan een zilverdraad rijgen en verkopen als Kerstversiering in de Intratuin. Dat wordt een klapper!

En dat allemaal op een “klein & fijn ACSI campinkje” in een klein en fijn dorpje dat Osor heet……. We moesten het wel allemaal in een klein en fijn kwartiertje opeten, want de kok hield er lekker de vaart in. En bakkeljau met cheescake combineert niet op één bord, toch Linda? Dus daar namen we wat langer de tijd voor! Het was een mooie afsluiting van vijf gave en relaxte dagen op camping Guilleries.

Vanochtend vroeg opgestaan om zo veel mogelijk van de koelte te profiteren; alles laten luchten…..

…..dorpje ingegaan…..,

…… (sta ik zelf ook weer eens op de foto 🙂) en een croissant, een baguette, een sinaasappel en een yoghurtje ingekocht bij de plaatselijke middenstand. Tenslotte natuurlijk het bakkertje “Gràcies” en “Bom día” gezegd.

Adéu Osor!

En nu de gps instellen op Guardiola de Berguedà; voorlopig het laatste hoofdstuk in Catalunya…..

Joost en Linda nog een goede laatste week vakantie toegewenst en ik denk dat we elkaar zomaar nog eens gaan tegenkomen in Amersfoort 👍.

Wordt vervolgd…

3 gedachten over “Zondag 29 juli: Wisseldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *