Zondag 12 augustus: mijn reis in 30 seconden…

M’n hoofd is helemaal vol van plannen voor de toekomst. Kleine plannen, grote plannen…. Zo ben ik opgestaan en daar ga ik wat mee doen vandaag!

Nog één dagje Ansó en dan trekken we weer verder.

Maar voordat ik dat doe, eerst nog dit.

Ten eerste, leve het digitale tijdperk! Een visuele terugblik in 30 seconden op mijn reis…..

Ten tweede, mijn grote vriend op deze reis (🏍), is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Mijn oude netwerk in Delft heeft er mede voor gezorgd dat alles wat ik wilde doen ook realiteit is geworden. De naam van Henk Nebbeling (HN-motoren te Delft) wil ik in dit verband zeker noemen. Bedankt voor de ondersteuning in raad en daad! Je persoonlijke insteek was het laatste zetje dat ik nodig had…. Wat mij betreft een aanrader voor iedere geroutineerde of beginnende motorrijder die een (volgende) stap wil zetten met het motorrijbewijs 💪.

En tenslotte zijn er nogal was vragen gekomen over de cliffhanger van vrijdag 10 augustus. Tja…., hoe vertel ik dat netjes? Op de camping in de Vaucluse lukte het niet op mijn laatste rotsharing uit de grond te krijgen. Tot ik midden in de nacht (en twee biertjes verder) wakker werd….

De volgende ochtend was m’n verzameling rotsharingen is weer compleet.

2 gedachten over “Zondag 12 augustus: mijn reis in 30 seconden…

 • augustus 12, 2018 om 7:13 pm
  Permalink

  Henk,ik ben net weer bij met lezen en geniet van je verhalen en belevenissen, foto’s,en ook je ontzettend leuke verhalen voor Finn en Borre,echt super gaaf gedaan !!!!
  Nog veel plezier verder en over een paar dagen dus naar Sardinië voor een rendez vous met Juut! Geniet ervan,lieve groet,Syl

  Beantwoorden
 • augustus 12, 2018 om 8:48 pm
  Permalink

  Dank je wel! De schildpadjes krijgen een steeds groter publiek 😂. Ja, we kijken uit naar donderdag!
  Groetjes aan Ron,
  Henk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *