Zaterdag 28 juli: “Survival deel 2”

Eigenlijk zou ik deze blogdag voorbij hebben laten gaan…. Totdat ik vanochtend direct na het ontbijt met m’n stomme hoofd het Zwitserse zakmes (zie foto van gisteren) geopend in m’n ALITE lichtgewicht campingstoeltje gooi 😖.

Het stoeltje doet namelijk ook dienst als vangnet voor zaken die, om wat voor reden dan ook, even verzameld moeten worden…., in dit geval voor de afwas. Maar met deze ongelukkige beweging van mijn rechterhand pleeg ik wel een ernstige aanslag op de primaire functie van het stoeltje.

Een leermoment…… Voortaan, na iedere handeling met het rode octopus-mes, zal ik het mes in de originele staat herstellen. Dit gaat me niet nog eens overkomen.

Wel een mooie gelegenheid om een nog niet genoemd survival-item te introduceren: “de Gorilla-tape”!

Een soort Duct-tape in het kwadraat. Dit rolletje wonderplak had gisteren natuurlijk ook op de foto gemoeten! Want kijk: een strip van onderen……,

…., een strip van boven…..

…. en het zit nog lekkerder dan gisteren!

Ik moet nog wel ergens op terugkomen. Het is niet míjn stoeltje. Het is een geleend stoeltje van Yuri 😬….. Yur, je krijgt een nieuwe van me!

Het design van het stoeltje heb ik hier op vooruitlopend daarom nog maar verder verfijnd door mijn paraaf er in te plakken.

Al met al is het er alleen maar op vooruitgegaan 🙂.

Wordt vervolgd….

5 gedachten over “Zaterdag 28 juli: “Survival deel 2”

 • juli 28, 2018 om 4:38 pm
  Permalink

  En ik had zo gehoopt dat die verstrooide professor van mij steeds meer progressie zou maken 😉
  Tja…….😂
  Als liefhebbende vrouw die eenzaam achterbleef in het zonnige Nederland (dat dan weer wel😜) volg ik alle ontwikkelingen op de blog van mijn liefhebbende man.
  Echter het contact, waar we toch niet zonder lijken te kunnen😉, onderhouden we via onze mobieltjes. Toch wat intiemer….
  Lieve Henk, ik heb, ondanks dit ongelukkige incident, toch het volste vertrouwen in je hoor👍

  💋Juut

  Beantwoorden
  • juli 28, 2018 om 5:36 pm
   Permalink

   Dank je wel voor het vertrouwen lieverd 💪🏽. Ik ben ook m’n halscolletje kwijt geraakt 😬. Maar dat is echt alles 🙂. Tot bels vanavond…., half elf?
   XX Henk

   Beantwoorden
 • juli 28, 2018 om 7:27 pm
  Permalink

  Oeps…..grammatica foutje😂
  Herstel:

  …….Als liefhebbende vrouw die eenzaam achterbleef in het zonnige Nederland (dat dan weer wel😜) volg ik alle ontwikkelingen op de blog van mijn (ipv haar) liefhebbende man.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *