Woensdag 15 augustus: Can Banal “revisited”

Er wordt weleens gezegd: mooie herinneringen moet je nooit over willen doen. Toch hak ik de knoop door om camping Can Banal in Montagut te bezoeken.

Inderdaad liggen daar wat privé en werk betreft (Zandvliet 18/25 jaar geleden) mooie herinneringen.

Wat de particuliere ervaringen betreft, herken je dit terras nog Steef 🤣….?

….. je eerste sangria 😂!

En waar is dit?

De andere foto’s stuur ik over de app.

Sanne 😲, herinner jij je dit washok nog?

Wat de school betreft, in de negentiger jaren en begin 2K gingen we ieder jaar met zeventig tot honderd leerlingen van het voormalige Zanvlietcollege een week kamperen, survivallen, nachtbraken, ouders bellen, tenten controleren op alles wat niet mag…… en ondertussen niet vergeten dat je zelf ook jong bent geweest.

En:

…… ik ben de foto’s kwijt.

En:

…… er is opeens spontaan contact met twee jonge honden van toen. Toen waren zij rond de dertig, nu rond de veertig, Robert en Daan. Daan vertelt mij via de app dat Robert daar nu net zit. Ook om de volgende Zandvlietreis van 140 pubers voor te bereiden. Het voelt zo ontzettend goed dat sommige dingen die ik zelf hebt helpen opbouwen nog “gewoon” doorgaan! Dus een afspraak gemaakt. Bedankt Robert en Liselot voor de ontvangst, het was gezellig zo langs te wippen en weer eens bij te praten! Goede reis terug morgen en geniet nog van jullie laatste vakantiedagen.

Daan en Francien, jullie ook nog een paar gave laatste dagen met de kids in de Jura voordat alle drukte weer begint. Die foto’s komen jullie maar een keer langs brengen!

Het is enorm leuk om herinneringen op te halen en er is een boel veranderd. Simpel: alle bomen daar zijn ook 20 jaar ouder geworden.

Maar dat komt de schaduwplekken ook ten goede 😅.

Ondertussen maak ik alles klaar voor de oversteek donderdagnacht naar Sardinië. Juut, ik kijk ongelofelijk uit naar onze twee weken samen 😍. Goede vlucht morgenochtend 🙏👍!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *