School, studeren en vrije tijd

Je bent nog jong, je zit op school of je studeert en er ligt een mooie toekomst voor je. Je hebt een druk sociaal leven. De zekerheden die er zijn, liggen nog in een ver verschiet. Er wordt veel van je gevraagd. Natuurlijk zit je boordevol energie, maar er worden nu al antwoorden van je gevraagd die bepalend zijn voor je toekomst.

Hoe verdeel ik mijn tijd tussen vrije tijd, mijn school of studie?

Welke studierichting kies ik?

Hoeveel vrije tijd heb ik nodig?

Hoeveel vrije tijd kan ik me permitteren?

Wat ga ik na mijn studie doen?

Welke studie past het best bij mij?

Vragen waar je in de drukte van alle dag nauwelijks aan toe komt.  Maar in je achterhoofd zijn ze wel steeds aanwezig en kunnen ze tot ongezonde stress leiden. Dat gaat uiteindelijk wringen. Vanuit de overtuiging dat je zelf het antwoord kunt geven op deze vragen, kan ik helpen je gedachten te ordenen. Hier aan voorafgaand hebben we een kennismakend gesprek.